04th Úno2012

Rajčata plněná jáhlovou směsí

by Agnes

Recept z obalu od jáhel…vůbec není k zahození:)…

Postup:

Potřebujeme jáhly, rajčata,žampiony, cibuli, pepř, sůl, tymián, česnek, olivový olej (nebo jiný)…

Nejdřív si připravíme jáhly – spaříme je vařicí vodou a hodíme do vroucí osolené vody, necháme vařit 10 minut…mezi tím rychle krájíme cibulku a smažíme na oleji, přidáme na drobno nakrájené žapiony (dle receptu, já jsem je neměla, takže jsem je tam nedávala..) a nakonec uvařené jáhly, které scedíme, aby tam nebyla voda,.. osolíme, přidáme tymián a česnek…hotovou směs cpeme do předem vydlabaných rajčat – rajčata na vrchu nakrojíme a vydlabeme vnitřek, který buď sníme nebo použijeme do jáhlové směsi, vnitřek rajčat opepříme….rajčata nacpaná směsí dáme zapéct do trouby….

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).