Raw dezerty se dají opravdu smíchat naprosto ze všeho a výsledek je vždy dobrý. Důkazem je toto brownie, kdy jsem použila sušinu po výrobě máku a snad vše ze spíže, čeho už bylo pomálu.
Použila jsem:
- 1/2 hrnku makové sušiny po výrobě makového mléka
- 1/2 hrnku strouhaného kokosu
- 1/4 hrnku sezamového semínka- mix bílé a černé neloupané
- 15 datlý
- 10 švestek sušených
- 1pl kokosového oleje
- 2pl makového mléka
- 1čl skořice
- špetka muškátového oříšku
Všechny suroviny spojte v mixéru, na uhlazení do formy s pečícím papírem je dobré použít lžíci namočenou v teplé vodě. S hmotou budete trochu zápasit, ale výsledek stojí za to 🙂 Dozdobit můžete kakaem….
Dobrou chuť