03rd Dub2012

Lilkový tatarák

by Agnes

Taková hospodská věc, akorát v jiný verzi. K věčeři vůbec není špatný!

Postup:

Rozkrojíme jeden lilek, pokapeme olejem a dáme tak na půl hodiny do trouby. Vnitřek lilku musí být měkký, aby se dal dobře rozpatlat! Vnitřek tedy vydlabeme, vidličkou rozpatláme, přidáme dva prolisované stroužky česeku, na drobno nakrájenou cibulku, lžíci hořčice, koření, sůl a je hotovo!

One Response to “Lilkový tatarák”

  • Eva

    Ano, k večeři to není vůbec špatný. 🙂 Česnek jsme si natírali na topinky, jako u pravýho masovýho tataráku a na chleba pak tu lilkovou patlanici s horčicí a cibulkou a bylo to báječné!!! Opět děkuji a těším se, až vyzkoušíme další recept z vaší stránky.

Napsat komentář: Eva Zrušit odpověď na komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).