21st Lis2014

Salát z červené řepy

by Margaret Hermach

menší verze

Salát je dobrý samostatně i jako příloha k hlavnímu jídlu…

Ingredience:

  • 4 červené řepy
  • 4 kyselé okurky
  • křen dle chuti
  • sojanéza
  • sůl, pepř
  • olivový olej
  • plechovka hrášku

Uvařenou či syrovou řepu (jak má kdo rád) nastrouháme nahrubo spolu s křenem, vmícháme nakrájené kyselé okurky, hrášek, pepř, sůl, olivový olej a sojanézu.

5 komentářů to “Salát z červené řepy”

  • Anka

    Jakou používáte sojanézu? A kde ji přápadně kupujete. Díky <3

    • Margaret Hermach

      Mezi běžně dostupné alternativy považuju Tofunézu od Sunfoodu nebo Sojanézu od Kalmy (vyžádala jsem si i vyjádření od výrobce o tom, že jsou vhodné pro veganské stravování). Tofunéza mi chutná více. Obě se u nás dají koupit ve zdravé výživě nebo v Globusu.

  • Martina

    Ahoj, prosím o opravu nadpisu.. Salát Z červené řepy.. :)) A omlouvám se, ale praštilo mě to do očí. 🙂

  • mari

    Děkuji za tuto variantu receptu. Já dělala podle receptu, který jsem našla na https://www.pomodo.cz/recepty a jsou skoro stejné, až na tu sojanézu, což mě nenapadlo.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).