Veganská variace na Murgh Makhani
Jednoduchá indická delikatesa…
Ingredience:
- červená cibule
- olivový olej
- 4 stroužky česneku
- čerstvý zázvor – množství dle chuti
- římský kmín
- drcený koriandr
- pískavice (semínka/listy či obojí)
- chilli paprička
- sójová smetana
- Sojola či jiné veganské máslo
- tofu natural
- plechovka drcených rajčat
- 3 lžíce kvalitního rajského protlaku
- sůl
- nesolené kešu oříšky
Na olivovém oleji osmahneme červenou cibulku, drcený česnek, chilli papričku a čerstvý zázvor, zasypeme římským kmínem. Podlijeme trochou vody, přidáme mletý koriandr, povařenou hrst kešu oříšků, drcená rajčata a tři lžíce kvalitního rajského protlaku. Směs povaříme a rozmixujeme. Poté zjemníme sójovou smetanou a rostlinným máslem, dosolíme dle potřeby, přimícháme pískavici (já měla doma pískavici-semínka, původně tam patří listy). Prohřejeme a nakonec přidáme na kostičky nakrájené tofu natural. Podáváme s rýží, je to mňamka.
Miluju makhani tofu!
Výborné! Moc díky .) recept jsem si trochu upravila na špenátovou variaci kvůli absenci rajčat a pálivé papriky v mé lednici. Ale i tak je to lahůdka 🙂
Valuable information. Lucky me I found your web site by accident, and I’m shocked why this accident did not happened earlier! I bookmarked it.
POPs must be taken at the same time every day, so choose a time and then take the pill at the same time every day purchase cialis online cheap
better business bureau online pharmacy priligy What antibiotics are safe for a pregnant dog
In rats, additional mammary tumors often occur, and several surgeries may be necessary in intact females benefits of viagra for men Kieffer C, Ladinsky MS, Ninh A, Galimidi RP, Bjorkman PJ