VEGANODAKTYL

Tempeh s kukuřicí

Tempehová dobrůtka pro dva…

Z grilování mi zbyla nějaká marinovaná zelenina, tak jsem z toho vyrobil fpoho oběd. Nakrájíme si na kolečka cibuli a osmahneme na oleji (já použil marinádu ze zeleniny na grilování – lilkové, cuketové a sojové plátky posypaný grilovacím kořením a olejem, přes noc naložený v uzavřený krabičce), poté přihodíme na proužky nakrájený marinovaný lilek a cuketu a půlku smaženýho tempehu nakrájenýho na proužky, poválíme a přihodíme malou plechovku kukuřice, slunečnicové semínka a sezam. Jelikož byla místo oleje použita marináda ze zeleniny, už jsem moc nekořenil, jen sem trochu přisolil a zlehka posypal rozmarýnem. Podáváme s jasmínovou rýží.

Sdílej recept:

© VEGANODAKTYL – veganské recepty | JelenStudio.cz webdesign