VEGANODAKTYL

Cizrna s tempehem na paprice

Klasická rychlovka.

Dáme si vařit jasmínovou rýži a začneme s krájením cibulky na proužky a dvouma stroužkama česneku na plátky. Osmahneme na olivovém oleji a zakápneme tmavou sojovkou. Jak to zhnědne, přidáme na plátky nakrájené žampiony, marinovaný tempeh a cizrnu z plechovky. Osolíme, opepříme, a zasypeme sladkou paprikou a troškou grill koření a tymiánu. Podlejeme malým šálečkem vody, přidáme trochu hořčičného semínka, či kremžské hořčice a trochu ostrého kečupu a nakonec lžíci balzamikového octu a na půlky nakrájené olivy. Po 15 minutách máme hotovo a podáváme s jamínovou rýží.

Sdílej recept:

© VEGANODAKTYL – veganské recepty | JelenStudio.cz webdesign