tofu jsem marinovala přes noc ve směsi – pivo, sojovka, 1 stroužek česneku posekat, pepř, cukr/med
potom jsem ho obalila v rozmixovaných kukuřič.lupíncích s trochou cizrnové mouky a soli a smažila
cizrnový salátek – uvařená osolená cizrna s řasou wakame, hrst pokrájených sušených meruněk, trošku rozinek, 1 větší červená cibulka, oškubaná vojtěška, pepř, + udělat zálivku z oliv.oleje, balsamica, sojovky trochu 🙂
na opečeném lilku okořeněným trochou tandoori masala kořením a opečené cuketce s kurkumou ( dobrá kombinace!) stojí rýže natural vařená společně se sušenými rajčaty, potom ke konci přidané kapary a velká hrst čerstvé bazalky, sůl, pepř
k tomu ještě sladko-kyselá směs z červené cibule a normální cibule, 2 zelené papriky a jedna žlutá, všechno hodíme na pánev, zakapame sojovkou, olejem, balsamico/cukr a necháme vychladit
zálivka k té cizrně se dá různě dochutit, já cizrnu MILUJU a když dělám nějaký takový salát tak nešetřím s nálevem ptž se to vždycky nějak záhadně rychle vsákne 😀