V hrnci si uvaříme vodu, až se uvaří, vypneme, vrhneme do něj takový ty tlustší (ne vlasový) rýžový nudle (dle velikosti hladu, trošku je polámeme, ale ne zas moc). Po dvou/třech minutkách scedíme.
Rozpálíme si olivový olej z pokrutin na woku, přidáme pokrájený bylinkový tofu na tenčí proužky, zakapeme temnou sojovou omáčkou a chvilku poválíme – všechno jedem na prudko. Pak přihodíme nudle a rychle mícháme, ať se nám k sobě neslepí (tudíž je dobrý mít všechno připravený a nudle na pánev házet hned po scezení – pak se vám utvoří taková slepená gula a je to naprd), sůl, pepř, grilovací koření, nějaká ta pálivá omáčka neuškodí, chilli…nu a pak přihodíme pokrájenej pórek, olivy, trochu nori vloček a nakonec rajčata nakrájený na menší kousky, ještě to poválet, zahustit solamylem, což způsobí onen čínskej sliz a je to.