Občas je někdy třeba prohnat tělo nějakejma pálivostma:
- jedno česnekové tofu
- dvě hrsti hnědé fazole (uvařené s tymiánem)
- jedna cibule
- jedna střední červená paprika
- česnekové tabasco
- chilli omáčka
- sůl, pepř, sladká paprika
Nakrájíme si cibuli na větší kousky, orestujeme na pár kapkách oleje, přihodíme pokrájenou červenou papriku, po chvilce dáme pryč z ohně, zasypeme sladkou paprikou, promícháme a dáme zpět na oheň zpěnit. Poté přijdou na řadu vařené fazole a na kostky nakrájené tofu, osolíme, opepříme a vyřádíme se s tabascem (je trochu dražší, ale zato dobrý) a chilli omáčkou (z čínského obchůdku) podle toho, kolik toho zvládnem. Zalejem dvěma deci vody a dáme na 10 minut pod pokličku vařit na mírnějším ohni a podáváme s těstovinami.