13th Kvě2012

Mandlové flameri a rybízová zmrzka

by Summer

zmrzlinu jsem udělala tak že jsem vytáhla z mrazáku poslední domácí rybíz, nechala tak hoďku odstát,pak rozmixovat s cukrem/sirupem/medem

flameri, základem je uvařená krupička v soj,mléce/rýžovém/co máte prostě doma zrovna, do které jsem přidala agar na zahuštění, strouhaný kokos, rozinky a hodně posekaných mandlí natural, dosladit trochou agáve a nechat ztuhnout v lednici minimálně 3 hoďky nejlépe přes noc 

do zbytku flameri jsem vmíchala karob a udělala jsem jednu karobovou verzi, kterou jsem pak dozdobila vršek:)

lila jsem to do malých mističek aby to mělo pěkný tvar, dá se použít cokoliv

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).