18th Kvě2012

Tavenýrový lilek

by Veganosaurus Rex

Klasické těstoviny na „smetanovou“ variaci…

(2 porce)

Nakrájíme si na menší kousky lilek, nasolíme a dáme chvilku do misky vypotit. Mezitím si nakrájíme cibulku a osmahnem na oleji. Taky si dáme vařit bezvaječné těstoviny. Až je cibulka sklovatělá, přihodíme lilek, okmíníme, opepříme, trochu posolíme a mícháme nějakej čas. Po čase přilijem trochu vody, lilek ji tak nasákne a změkne. Ke konci přihodíme kelímek sojanézy, nebo sojové tatarky a jeden pokrájený tavenýr (vegan sýr) a mícháme, dokud se tavenýr nerozteče. Pokud je omáčka moc hustá, přilijem krapet vody. Poté podáváme s těstovinama.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).