29th Bře2012

Karbanátky z naklíčené cizrny

by Agnes

Recept je sice na delší dobu, ale výsledek stojí za to!

Postup:

Dáme si naklíčit cizrnu (klasicky přes noc ve vodě, pak dát na talíř za okno a dokrmovat vodou, aby se cizrně líp klíčilo), tak za 3 dny máme naklíčeno. Naklíčenou cizrnu ještě chvíli podusíme, aby nám změkla. Přebytečnou vodu vylejeme a cizrnu rozmačkáme. Přidáme majoránku, pepř, sůl, na drobno nakrájenou cibulku a hladkou celozrnnou mouku. Vypracujeme tuhé těsto  a tvarujeme karbanátky. Můžeme ještě lehce obalit ve strouhance. Pak už jen smažíme na oliv. oleji.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).