24th Zář2012

Kmínová polévka s pažitkou

by Veganosaurus Rex

Klasická kmínovka.

Nakrájíme si jednu střední cibuli, jeden větší stroužek česneku a krátce osmahneme na rostlinném tuku. Poté zasypeme kmínem (nebojíme se dát ho tam víc) a přisypeme ještě dvě lžičky římského kmínu. Následně zlehka zasypeme hladkou moukou a rychle mícháme pár minutek. Vše pak zalejeme vodou (dle potřeby), osolíme, opepříme, přidáme vegetu (dle chuti) a nakrájíme si ještě dvě brambory (spíš nějaký střední) na menší kousky a přihodíme do hrnce. Vaříme pod pokličkou, dokud nejsou brambory měkký a ke konci přihodíme dvě velký hrsti pažitky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).