VEGANODAKTYL

Pico de Gallo

Karibská a jihoamerická pikantní chuťovka!

Na 2-3 porce budeme potřebovat:

3 střední rajčata

jednu limetku

jednu střední červenou cibuli

jeden větší stroužek česneku

jednu polévkovou lžici na drobno nakrájených jalapeňos papriček

2 čajový lžičky koriandru

pepř, sůl

Rajčata nakrájíme na menší kousky a vhodíme do mísy, přidáme na drobno nakrájenou červenou cibuli, vymáčknem česnek, vymačkáme šťávu z limetky, přidáme jalapeňos papričky (daj se koupit v obchodě ve sklenici, nebo v plechovce) a okořeníme koriandrem, osolíme a lehce opepříme, pořádně zamícháme a buď hned sníme a nebo dáme do lednice odpočinout a chutě se víc rozloží. Teď v těch pařákách je to fakt osvěžující a svojí pikantností vám dodá chuť do života…

 

Sdílej recept:

© VEGANODAKTYL – veganské recepty | JelenStudio.cz webdesign